Om Gallina home

Gallina Home design / Laura

Jag är i grunden utbildad mode och textil designer och har arbetat med mode och inredning både i Sverige och utomlands. Efter 10 år inom teater och operan och modeindustrin satsade jag helt på inredning. Efter mer än 30 år i branschen och 10 år med butik så finns showroomet och ateljén idag på Västra Rönneholmsvägen 35 i Malmö.

Även de senaste 10 åren  specialiserar vi oss på utlandsprojekt då kunden uppskattar ett färdigställt hem att flytta in i , men även kontor / kontorslandskap / restauranger och hotell tillhör projekten .

Butiken / Showroomet

Vi har närmare 30 leverantörer och arbetar direkt med några av de största världsledande leverantörerna av möbler och inredning på marknaden. Butiken/Showroomet tillhandahåller idag ett mindre handplockat sortiment för att ge kunden en känsla av vad som finns och hur jag arbetar. Till showroomet hör syateljen där vi syr upp gardiner och draperier och kuddar till intedningsprojekten som varierar från specialbeställningar till hela hem som ska inredas.

Känner man för ett par nya kuddar en ny lampa eller doftpinnar att ge bort så besöker man showroomet på torsdagar och fredagar.

Du är varmt välkommen!

Kontakta mig gärna via telefon eller kontaktformuläret om du har frågor eller vill boka tid.